Produse

 • Coama semirotunda

  Coama semirotunda

  Coama reprezintă elementul de legătură dintre două ape și este plasat de regulă în linie dreaptă la cea mai înaltă cotă a acoperișului. Există două tipuri de coamă: dreaptă și semirotundă.
  Pentru un acoperiș ce necesită o ventilație mare în coamă și care are un anumit tip de pantă, nu foarte accentuat, se recomandă folosirea coamei semirotunde.

 • dolie acoperis

  Dolie

  Este un element de legatură între două unghiuri de șarpantă (ruperi de șarpantă sub formă de unghiuri interne).Se foloseste atunci cand se intersecteaza doua ape ale unui acoperis intr-un unghi deschis. Dolia are rolul de a prelua cantitatea mare de apa si de a o directiona spre jgheab.

   

 • sort jgheab acoperis

  Sort de jgheab

  Sortul de jgheab este primul accesoriu al acoperisului ce se monteaza dupa fixarea sistemului de scurgere. Acesta se monteaza sub folia de anticondens.Se suprapune peste jgheab cu aprox 5cm.Se foloseste ca accesoriu la baza acoperisului, in stresina si are rolul de a prelua apa venita de la folia anticondens!

 • capac coama acoperis

  Capac Coama

  Este un accesoriu care se foloseste pentru a inchide capetele coamei pentru a nu permite accesul aerului, pasarilor,etc..Se foloseste pentru a inchide etans coama rotunda dreapta.