accesorii acoperis timis

Despre noi

Suntem producatori si distribuitori autorizati de accesorii pentru acoperisuri. Avem o experienta de peste 10 ani in domeniu cu rezultate inalte. Toate produsele noastre au o calitate inalta si pot fi personalizate in functie de cerintele si nevoile clientului. Spre deosebire de alti distribuitori Milo Retail se adreseaza atat afaceriilor cat si mesteriilor!

De ce Milo Retail?

  • parazapada

    Pentru ca avem experienta de peste 10 ani in domeniu din care am invatat despre clientii nostri si despre neviole pietei. Astfel suntem pregatiti sa indeplinim chiar si cele mai ridicate asteptari pentru ca desigur vrem sa fim cei mai buni din domeniul nostru.

  • coama semirotunda

    Pentru ca raspundem cu promptitudine comenziilor dumneavoastra astfel incat produsele dorite sa ajunga cat mai repede acolo unde aveti nevoie de ele.Stim cat de important este timpul pentru fiecare dintre noi de aceea punem accent pe durata de livrare a produselor noastre!

  • dolie

    Pentru ca avem produse personalizate pentru fiecare client in parte! Producem si distribuim produsele dorite de client dupa specificatiile si nevoile acestuia astfel incat sa le poata folosi cat mai bine si sa se potriveasca cu fiecare tip de acoperis.

 

Newsletter

Accesorii AcoperisAcoperis Timisoaraopritor zapada